Hain sitten ne kaksi pakettia jotka postissa minua odottivat. Ja kuten arvasin, toinen oli tuon toisen puoliskon. Mutta toinenpas oli minulle! Se oli ihka omalta salaiselta ristipistoystävältäni! Ensin ajattelin, että avaan sen vasta torstaina. Mutta.... kun se paketti huusi minulle! Se huusi, että avaa, avaa! Ja pakkohan se parka oli avata!

Vai voi IIIIK! Mitä sieltä löytyikään! Ensin näin suklaata, NAM! Sitä minä juuri kaipasinkin, kun koulussa on nyt niin rankkaa... Sitä heti pari palaa naamariin. Sitten oli ihana Disneyn prinsessa, Tuhkimo-kortti. Mä olen aina miettinyt, että koska mä saan ensimmäisen prinsessakorttini kun aina olen sellaisesta haaveillut. No nyt sain. Sitten oli paketti, ihana vaaleanlila paketti. Silmät kiiluen sen avasin... Ja sieltä löytyi.... Tadaa!

477020.jpg

House Mouse-ristipistokitti! IIIIIIIK! Ihana! Voi elämä kuinka nuo voivat olla niin suloisen ihania pikkupalleroita! Varsinkin tuo etummainen pikku-hiirulainen on ihana. KIITOS! Kiitos SRPY! Tämä oli kyllä aivan valtavan ihana paketti!

Tähän postaukseen en nyt muuta lisääkään! Paitsi vielä vähän hehkutusta! JEEE! :D