Tänään mulla oli tunne että posti toisi jotain! Lähinnä ajattelin Sugar Maplen kankaita. Niitä ei tullut, mutta tuli jotain vieläkin mukavampaa! Nimittäin oma ihana SRPY lähetti minulle viimeisen pakettinsa! Näin ollen myös paljasti minulle kuka oikein onkaan... Ennen kuin kerron teille sen, tässä kuva paketista:

611660.jpg

Siis oikeasti aivan mahtava paketti! Langat olivat aivan upeita ja helmet juuri lankoihin sopivat. Nämä onkin mun ensimmäiset käsinvärjätyt langat, IIIH! Mä alankin pian penkoa lehtivarastojani ja etsiä jonkun kivan mallin, jonka pistelen jommalla kummalla langalla ja lisään sitten helmiä myös! Ihanaa! Ja sain myös kaksi neulaa helmien kiinnitystä varten. Tulivat muuten todella tarpeeseen. Minulla on ollut yksi helmineula, mutta katkaisin sen vahingossa jokin aika sitten. Naps, helposti meni rikki. En sen jälkeen ole hommannut uutta ja helmet ovat jääneet töihin laittamatta. Paketissa oli myös perforated paperia, valkoista. Näihin voin tehdä joulukoristeita :) Mukana oli myös kangasta, paljon erilaisia paloja! Oli eri väriä, eri tiheyttä ja muutakin kuin aidaa. Minä kun yleensä pistelen 14ct aidalle, niin hyvä saada välillä vaihtelua. Kiitos. Kaksi hyvää suklaata (syöty jo, tietenkin!) ja ihana kissa-aiheinen kirjanmerkki (tai seinäkoriste?). Se viimeinen kissa on varsinkin aivan megasöpö, näyttää joltain pyhän birman pennulta ja musta pyhä birma on aivan ihana rotu! (tahtoo kissan!!!)

Aivan valtavan iso KIITOS Minnalle! Tämä paketti oli myöskin kyllä todella ajatuksella kasattu. Mä aluksi epäilin sua salaiseksi ystäväkseni, mutta kun ne ATC-kortit tulivat ja käsiala oli ihan erilaista, niin sitten ajattelin että se on kuitenkin joku muu. Eli olit kyllä salainen ihan loppuun asti :) Voi että, mä olen kyllä täällä nyt ihan tärinässä näitten ihanien tavaroiden kanssa :D

Päivä alkoi mukavasti! Eikä kurkkuun enää koske niin kamalasti kuin eilen... Vähän on vielä kökkö olo. Onneksi ei samanlainen olo kuitenkana kuin eilen illalla. Mä olin kyllä niin naatti koko illan. Lhösin vaan sohvalla ja odotin että katson Criminal Mindsin ja menen nukkumaan! Ja nukahdinkin sitten heti.

Hei, mä vasta nyt huomasin noita kankaita (taas) hiplatessani että siellä oli yhdessä kankaassa neula kiinni! Kiitos siitäkin :)

Tänään onkin nyt sitten mukavaa siivota koko kämppä kun päivä alkoi näin loistavasti. Mutta ehkä kuitenkin ennen siivoamista mä vähän selailen noita malleja... ;)

Ihanaa perjantaita kaikille mussukoille :D