Tein joulukuussa ensimmäisen tilaukseni Paperikierteestä. Ikinä en ollut liikkeestä kuullut, jostain blogista näin linkin ja päätin tarkistaa paikan. Sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Tilauksen teinkin sitten aika äkkiä ja tavarat tulivat myös nopsaan :) Hyvä hyvä, tilaan kyllä toistekkin, ei mitään moitittavaa. Ja postikulut olivat mielestäni kohdallaan, iso plussa siitä että tilanteen salliessa, käyttävät helpostikuoria.

Joitain nyt varmaan kiinnostaa mitä tilasin, joten tässä kuva

1226706.jpg

Kyllä kyllä, paljon 12x12 papereita (ja nämä siis ovat tulleet paljon ennen Sizzixin tilausta..) riittävät varmasti koko loppuelämäksi XD Mukana myös siirtokuvia (aakkosia), pahvisia aakkosia, muutama eyelet (candycane), pieniä kirjekuoria skrappailuun, joulunen skarppilehtiö (papereita, tarroja, vellumia) sekä..She loves to-lappunen :)

Nyt on tavaraa taas jolla skrapata. Joululomalla olisi niin kamalasti huvittanut skrappailla, mutta kun ei ollut yhtään mitään Lapualla mukana, joten piti odotella että pääsen Kuopioon takas. Teinkin sitten peräti yhden 12x12 sivun! Minuun iski sitten kamala en osaa mitään- tunne kun tavaraa oli ympärillä kamalat määrät mutta mitään ei syntynyt... Mutta! tein sentäs tuon yhden sivun ja se on tosiaan kokoa 12x12 mikä on minusta aina tuntunut kamalan vaikealta. Se tosin syntyi nyt melko helposti, joten ehkä olen päässyt tuosta 12x12-kammosta irti, toivon ainakin :)

Laitan tuosta sivusta kuvan hieman myöhemmin, jahka saan siitä naamat tunnistamattomiksi :D